Oldal kiválasztása

Vásárolja meg kedvenc termékeit a Sebastiano Kupon Napok alatt!

Élvezze a 20%-os kedvezményt minden teljes árú termékekre a április 13-tól április 16-ig. Ne hagyja ki ezt a korlátozott ideig érvényes ajánlatot! Vásároljon most és spóroljon hatalmasat a Sebastiano áruházban.

Exkluzív kedvezményes napok: 20% kedvezmény minden teljes árú termékre(*)!

Itt az ideje, hogy valami különlegessel kényeztesse magát! Élvezze a 20%-os kedvezményt minden teljes árú termékre(*) a Sebastiano cipőüzletekben és az online webáruházban. A divatos cipőktől kezdve a stílusos kiegészítőkig, a legújabb divattrendekből mindent megtalálsz nálunk. Siess, az ajánlat csak korlátozott ideig, április 13-tól április 16-ig érvényes.

Vásárolj most és spórolj sokat!

Készülj fel, hogy 20%-os kedvezményt kapsz a női sportcipőkre.

A tökéletes sportcipőt keresi? Ne keressen tovább! A Sebastiano Kuponnapokon 20% kedvezményt kaphat a teljes árú női sportcipőkre(*). Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy nagyszerű áron frissítse edzőruházatát. Érvényes az üzleteinkben és online webáruházunkban április 13-16. között.

Szerezze be a kedvenc termékét a Sebastiano Kupon Napok alatt.

Ne hagyja ki ezt a korlátozott ideig érvényes ajánlatot! A Sebastiano Kupon Napok alatt 20% kedvezményt kap minden teljes árú termékre(*) az üzletben és online. Töltse fel kedvenc márkáival a tvaszi ruhatárát, vagy próbáljon ki valami újat – a kedvezmény mindenféle nálunk kapható termékre érvényes. Siessen, az ajánlat április 16-án lejár!

Vásároljon okosabban, takarítson meg többet a Sebastiano Kupon Napok alatt.

Április 13. és április 16. között 20% kedvezményt biztosítunk minden teljes árú termékre(*) üzleteinkben és online áruházunkban. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy okosabban vásároljon és többet spóroljon a Sebastiano Kuponnapokon – az üzleteinkben és online webáruházunkban egyaránt elérhető! Szerezze be kuponját most, és kezdje el a vásárlást.

*Batz és Anekke termékek nem vesznek részt az akcióban!

Vásároljon most, szerezze meg a kupont és kap 20% kedvezményt minden teljes árú termékre a bármely üzletünkben vagy online webáruházunkban.