Főldal > VÁROSLÁTOGATÁSOK > Ajánlat 
              
 


 
       AJÁNLAT


     
 

TéLI HéTVéGI KIKAPCSOLóDáS MüNCHENBEN (Németország - München)


München a legnagyobb német tartomány, Bajorország fővárosa, Berlin és Hamburg után Németország harmadik legnagyobb városa. A várost a Welf-dinasztiából származó Oroszlán Henrik szász és bajor herceg alapította egy szerzetesi központ közelében. Látványosságai és híres fesztiváljai miatt mindenképpen érdemes meglátogatni.

 

 
Élvezze Münchent a téli időszakban is, és éljen a környék adta lehetőségekkel, mint például síelés a közeli Alpokban, látogatás II. Ludwig király tündérmesébe illő kastélyaiban vagy egyszerűen élvezze Bajorország fővárosának légkörét.

1. nap: Transzfer a Müncheni reptérről a városközpontban lévő szállodába. Bejelentkezés után pihenés vagy a szálloda környékének felfedezése egyénileg.
2. nap: Reggeli után 3 órás német/angol nyelvű részletes városnézés, majd a város egyéni felfedezése és vásárlási lehetőség.
3. nap: Két program közül választhat:
- Egynapos kirándulás a Neuschwansteinbe a Királyi Kastélyokhoz és Linderhofba angol vagy német nyelvű idegenvezetéssel.
- Egynapos autóbuszos sítúra az ötcsillagos téli sport-üdülőhelyre a Hochzillertal-Hochfügenbe, Ausztriába. A program tartalmazza a napi síbérletet. Indulás: szombaton vagy vasárnap.
4. nap: Reggeli után kijelentkezés a szállodából és hazautazás.

 

Részvételi díj (4 nap/3 éjszaka)
Árak Ft/fő/3 éj
2006-12-01 -
2007-03-31  

Kétágyas szobában - 3*-os szállodában 91.500 Ft
Egyágyas felár - 3*-os szállodában 50.000 Ft
Kétágyas szobában - 4*-os szállodában 102.500 Ft
Egyágyas felár - 4*-os szállodában 62.250 Ft
Kétágyas szobában - 5*-os szállodában 158.500 Ft
Egyágyas felár - 5*-os szállodában 72.000 Ft


Az árak lekérés alapján érvényesek és a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Fenti árak nem érvényesek vásárok és kiállítások valamint egyéb helyi rendezvények ideje alatt. Amennyiben a kiválasztott hotelben már nincs szabad szoba, ugyanabban a kategóriában és árfekvésben egy másik szállodát ajánlunk.

Az ár tartalmazza:
- 3 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelivel az Ön által kiválasztott ketegóriájú szállodában,
- egyéni érkezést követően transzfer a reptérről a szállodába és a szállodából a reptérre,
- 3 órás buszos városnézés német/angol nyelven,
- az Ön által kiválasztott egynapos program (királyi kastélyok vagy síelés).

Utazás: egyénileg. Kérésének megfelelően, a lehető legkedvezőbb árú, éppen aktuális repülőjegyet lefoglaljuk az Ön számára! 
 

<<  VISSZA

AJÁNLAT KÉRÉS >>

 

   

   
 

 Főoldal Guest Tipp Akciók Belföld Külföld Kérdések Ajánlatkérés

Guest Utazási Iroda ©  •    Nagymező utca 68. Tel: 361 3010168 Fax: 361 3540514   •   Design: Micron •   Programozás: Horizon Webstúdió